VELKOMMEN

Hej & Velkommen - Til LYFELABS!

Mit navn er Tobias Nicolajsen & jeg er indehaver af LYFELABS!

Her hos LYFELABS sættet vi en ære i at yde den bedste service, og vi forstår vigtigheden af et godt samarbejde. Et succesfuldt forløb kræver at, der er god kemi, og at i som individer tør ligge jeres tillid hos os. Men når kemien og tilliden er der, så kan jeg kan garantere, at hvis du følger vores planer, så kommer du i mål med alt du sætter dig for!

Jeg har personligt selv hjulpet 100’vis af mennesker med at opnå deres drøm om en sundere livsstil, og det kræver at man finder en balance og en glæde i det man laver. Det er ikke bare et forløb, det er en livsstils ændring. Det betyder at du kan leve en sundere hverdag med mere energi og overskud hvor du nyde alle døgnets timer i fulde drag. Dette er uden at gå på kompromis med, tid, venner, familie og ikke mindst lækker mad.

Frihed og fleksibilitet:

Rigtig mange kvinder som henvender sig til os frygter, at de ikke kan passe et forløb ind i en travl hverdag med børn, venner og familie. Det kan bestemt lade sig gøre, og vi sørger for at du kommer til at elske hvert et sekund af dit forløb. Det drejer sig om en livsstils ændring, og sammen tilpasser vi den til dig og din familie.

Der bliver ikke gået på kompromis med hyggestunder sammen med børnene, nej tværtimod skaber vi sammen en masse nye rammer, og en hverdag i sammen kan nyde til fulde. Alle vores fantastiske mødre som kommer til os, oplever højnet energiniveau, mere overskud, bedre kondition så de kan lege med deres børn. Samtidig tager man et valg om at forbedre hele familiens sundhed. Det må siges at være en fantastisk investering i både sig selv og sin familie.

Mange er også nervøse for et eventuelt forløb sprænger budgettet, men langt de fleste oplever faktisk at sparer det meste hjem, da der kommer langt bedre styr på indkøb, portioner osv. Overordnet set, koster et forløb ikke mere end små 30-35kr om dagen, så de fleste kan være med.

Det drejer sig ikke kun om vægttab, eller ombygning af muskler. Det handler om at vi sammen skal lære dine krop at kende, så du vil få mulighed for at leve en sund og aktiv livstil resten af dit liv, uden kompromisser.

Sammen skaber vi din succeshistorie.

/Tobias - LYFELABS